RK Mladost ’09 u akciji “Zavrtimo otpad”

                             

Zadovoljstvo nam je obavjestiti Vas da je tvrtka Komunalac Samobor prepoznala sportski rad RK Mladosti ’09, te i nama kao i drugim Samoborskim sportskim kolektivima pomogla u daljnjem radu kroz nabavku kompleta dresova za jedno godište naših Mladostaša.
Naši mlađi kadeti će dresove premijerno nositi na velikom 20.Međunarodnom rukometnom turniru u Makarskoj na kojem će sudjelovati krajem 6.mjeseca, u jakoj konkurenciji ekipa iz Slovenije, Bosne, Litve, Norveške, Mađarske.
Uvjereni smo da će naši dečki dostojno predstavljati svoj Grad, ali i tvrtku Komunalac, koja promovira hvalevrijednu akciju na našem gradskom području.

Akciju “Zavrtimo otpad” Komunalac je pokrenuo u proljeće prošle godine nizom aktivnosti s ciljem smanjenja otpada koji završava na općem odlagalištu i poticanja građana na odvajanje korisnog otpada i u nju uložio oko 450 tisuća kuna – istaknuo je Ivica Karoglan. Najprije se krenulo s podjelom kompostera za odlaganje biorazgradivog komunalnog otpada svim građanima u gradskim četvrtima, koji su se anketnim listićem izjasnili da žele preuzeti komposter za vlastite potrebe. Ukupno je podijeljeno 1300 kompostera po kućanstvima, ali se akcija nastavila provoditi i na širem području Grada.

Dresove primjereno oslikane znakom akcije “Zavrtimo otpad” u ime kluba preuzela je potpredsjednica kluba Andreja Ternjej.

Ovim putem bi još jednom zahvalili tvrtki Komunalac Samobor što je i naš mali klub prepoznala kao jednos od aktivnih sudionika u sportskom razvoju mladih našeg Grada, te nam i na ovaj način pomogla u radu.

Top