2.HMKRL 3.kolo


Jutarnja utakmica kod starih rivala i sportskih prijatelja iz Sesveta najavljivala je zanimljivo događanje. Od početka utakmice naši dečki su krenuli furiozno, i domaćini nisu nalazili rješenja za Mladostaše. Naša najveća prednost od 4 gola u 18.minuti tražila je hitnu intervenciju sa protivničke klupe, te su domaćini zvali time-out.  Nakon toga naša prednost je održavana, ali se polako “topila”.
U drugo poluvrijeme smo ušli istom snagom kao i u prvom, ali je protivnik počeo lomiti utakmicu i prednost polako ali sigruno okretati u svoju stranu. Neshvatljivo loše igranje nekih naših igrača, loša obrana na ključnom igraču protivnika, plus nekoliko tehničkih grešaka i čistih promašenih “zicera”, kao i golmanovo bacanje lopte u ruke protivničkom igraču, prelomile su utakmicu u protivnikovu korist i rezultat je na kraju bio tri razlike za domaćine.
Domaćini iz Sesveta su protivnik slične snage i kvalitete kao i naši dečki, te su nam protivnik “po mjeri” za uspoređivanje. U ovom trenutku imamo negativan skor sa njima, ali… igramo mi još i doma uzvrat…
Glavu gore i idemo dalje…
IZNAD SVIH – MLADOST !!!

MRK SESVETE

Pozicija Golova

RK MLADOST ’09

# Igrač Pozicija Golova
6IVAN FRANJKOLijevi vanjski0
7FRANKO MIKULJANDesni vanjski8
9ANDRIJA FRANČINADesno krilo0
10BORNA VUKOVIĆDesni vanjski4
11FRAN KRSTO NOVAKLijevi vanjski0
13DOMAGOJ CRNIĆLijevo krilo2
14PETAR STANIĆLijevo krilo4
15FRAN TROŠELJPivot5
17BRUNO FRANKIĆPivot0
20BORNA STANIĆDesno krilo2
22PAULO NEMANIĆSrednji vanjski2
69ANTE BASAGolman0
 Ukupno 27

Top